Ερωτήσεις – Επερωτήσεις

Είναι άμεση ανάγκη να στηριχθούν οι σιτοπαραγωγοί της Βοιωτίας!

Σε Ερώτηση που κατέθεσα στη Βουλή προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και την οποία συνυπογράφουν 13 Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ–ΠΣ επισημαίνω την άμεση ανάγκη… Περισσότερα »Είναι άμεση ανάγκη να στηριχθούν οι σιτοπαραγωγοί της Βοιωτίας!

praktiki IEK

Καμία μέριμνα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων για την πρακτική των σπουδαστών Δ.Ι.Ε.Κ. και Ι.Ι.Ε.Κ.

Την παράλειψη του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων να μεριμνήσει για την ολοκλήρωση της πρακτικής άσκησης των σπουδαστών Δ.Ι.Ε.Κ. και Ι.ΙΕ.Κ. επισήμανα με Ερώτηση που κατέθεσα… Περισσότερα »Καμία μέριμνα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων για την πρακτική των σπουδαστών Δ.Ι.Ε.Κ. και Ι.Ι.Ε.Κ.

trakter

Να ενισχυθούν οι αγρότες με αύξηση του προϋπολογισμού για τα «Σχέδια Βελτίωσης» και ένταξη των επιλαχόντων

Mε Ερώτηση που καταθέσαμε 37 Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ–ΠΣ, προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κατόπιν πρωτοβουλίας της Ολυμπίας Τελιγιορίδου και του Σταύρου Αραχωβίτη, ζητούμε… Περισσότερα »Να ενισχυθούν οι αγρότες με αύξηση του προϋπολογισμού για τα «Σχέδια Βελτίωσης» και ένταξη των επιλαχόντων

logo oaed

Άμεση ανανέωση των 8μηνων συμβάσεων του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας ΟΑΕΔ

Με Ερώτηση που καταθέσαμε στη Βουλή, 40 Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κατόπιν πρωτοβουλίας της Τάνιας Ελευθεριάδου, ζητούμε την ανανέωση των συμβάσεων 8μηνης διάρκειας του Προγράμματος Κοινωφελούς… Περισσότερα »Άμεση ανανέωση των 8μηνων συμβάσεων του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας ΟΑΕΔ

prosfygopoula.sxoleio

Ο αποκλεισμός των παιδιών προσφύγων από την εκπαίδευση ακόμη ένα κατόρθωμα της κ. Κεραμέως

Με Ερώτηση που κατέθεσα στη Βουλή, και την οποία συνυπογράφουν 29 Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ζητώ από την Υπουργό Παιδείας να εξηγήσει γιατί αποκλείει προσφυγόπουλα από… Περισσότερα »Ο αποκλεισμός των παιδιών προσφύγων από την εκπαίδευση ακόμη ένα κατόρθωμα της κ. Κεραμέως

emvoliasmoi

Χωρίς εμβόλια τα εμβολιαστικά κέντρα της Βοιωτίας!

Με Ερώτηση που κατέθεσα στη Βουλή, και την οποία συνυπογράφουν 23 Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ζητώ από τον Υπουργό Υγείας να εξηγήσει γιατί δημιουργήθηκαν τα προβλήματα… Περισσότερα »Χωρίς εμβόλια τα εμβολιαστικά κέντρα της Βοιωτίας!

koinonikes.domes

Με προβλήματα λειτουργούν οι κοινωνικές δομές των Δήμων, λόγω διακοπής της πρακτικής άσκησης!

Μεγάλο πρόβλημα στη λειτουργία τους αντιμετωπίζουν οι κοινωνικές δομές των Δήμων που παραμένουν ανοιχτές σε περιοχές που δεν είναι «κόκκινες» –κυρίως οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί… Περισσότερα »Με προβλήματα λειτουργούν οι κοινωνικές δομές των Δήμων, λόγω διακοπής της πρακτικής άσκησης!

ampelourgoi

Κοροϊδία στους αμπελουργούς με το… «καλημέρα σας» από τον κ. Λιβανό!

Τη σκυτάλη της κοροϊδίας των αμπελουργών και των οινοποιών πήρε ο νέος Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης από τον κ. Βορίδη.  Με Ερώτηση που καταθέσαμε στη Βουλή,… Περισσότερα »Κοροϊδία στους αμπελουργούς με το… «καλημέρα σας» από τον κ. Λιβανό!

yota_poulou_cover_photo

Άμεση ανάγκη αντιμετώπισης των προβλημάτων του Προγράμματος “ΕΣΤΙΑ 2021”

Ερώτηση προς τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου κατέθεσαν 39 βουλευτές του #ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία με πρωτοβουλία της βουλευτή Βοιωτίας Γιώτας Πούλου (Γιώτα Πούλου –… Περισσότερα »Άμεση ανάγκη αντιμετώπισης των προβλημάτων του Προγράμματος “ΕΣΤΙΑ 2021”