Ερωτήσεις – Επερωτήσεις

vivliothikes

Το βιβλίο είναι το σημαντικότερο παράθυρο στον κόσμο της γνώσης: Να ενισχυθούν άμεσα οι Δημόσιες Βιβλιοθήκες!

Με Ερώτηση που κατέθεσα στη Βουλή και συνυπογράφουν 37 Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ–ΠΣ, προς την Υπουργό Παιδείας, ζητώ να ενισχυθούν με προσωπικό και χρηματοδότηση οι Δημόσιες… Περισσότερα »Το βιβλίο είναι το σημαντικότερο παράθυρο στον κόσμο της γνώσης: Να ενισχυθούν άμεσα οι Δημόσιες Βιβλιοθήκες!

pago

Στο στόχαστρο της κυβέρνησης και ο Μαζικός Αθλητισμός με τη διακοπή των Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους (ΠΑγΟ)!

Με Ερώτηση που κατέθεσα στη Βουλή και συνυπογράφουν 46 Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ–ΠΣ, προς την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, ζήτησα να αποσυρθεί άμεσα η απαράδεκτη εντολή… Περισσότερα »Στο στόχαστρο της κυβέρνησης και ο Μαζικός Αθλητισμός με τη διακοπή των Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους (ΠΑγΟ)!

xorafia

Nα δοθούν επιτέλους οριστικές λύσεις στα προβλήματα του Κωπαϊδικού κάμπου!

Με Ερώτηση που κατέθεσα στη Βουλή και συνυπογράφουν 21 Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ–ΠΣ, ζητώ από τους εμπλεκόμενους Υπουργούς: Αγροτικής Ανάπτυξης, Περιβάλλοντος, Οικονομικών και Εσωτερικών να προχωρήσουν… Περισσότερα »Nα δοθούν επιτέλους οριστικές λύσεις στα προβλήματα του Κωπαϊδικού κάμπου!

katharistria nosokomeiou

Η κυβέρνηση ανοίγει και πάλι τον δρόμο της άλωσης των νοσοκομείων σε «ημέτερους» εργολάβους!

Με Ερώτηση που καταθέσαμε στη Βουλή 50 Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κατόπιν πρωτοβουλίας του Α. Ξανθού, ζητούμε από τον Υπουργό Υγείας να απαντήσει εάν σχεδιάζει την… Περισσότερα »Η κυβέρνηση ανοίγει και πάλι τον δρόμο της άλωσης των νοσοκομείων σε «ημέτερους» εργολάβους!

mnimeio

Παραμένουν τα «σκοτεινά» σημεία στη διαδικασία εκμίσθωσης και λειτουργίας των αναψυκτηρίων σε αρχαιολογικούς χώρους!

Κατέθεσα Ερώτηση στη Βουλή, την οποία συνυπογράφουν 22 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, για τους Υπουργούς Πολιτισμού και Αθλητισμού και Τουρισμού, σχετικά με τις καθυστερήσεις,… Περισσότερα »Παραμένουν τα «σκοτεινά» σημεία στη διαδικασία εκμίσθωσης και λειτουργίας των αναψυκτηρίων σε αρχαιολογικούς χώρους!

ΕΦΚΑ

Να λυθούν άμεσα τα προβλήματα που δημιούργησε στον e-ΕΦΚΑ Θήβας το «επιτελικό αλαλούμ» του κ. Χατζηδάκη!

Με Ερώτηση που κατέθεσα στη Βουλή και συνυπογράφουν 10 Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ–ΠΣ, ζητώ από τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων να λυθούν επιτέλους τα σοβαρά… Περισσότερα »Να λυθούν άμεσα τα προβλήματα που δημιούργησε στον e-ΕΦΚΑ Θήβας το «επιτελικό αλαλούμ» του κ. Χατζηδάκη!

logo pireus bank

Λουκέτο στο υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στην Αλίαρτο εν μέσω πανδημίας!

Κατέθεσα ως Αναφορά στη Βουλή, για τους Υπουργούς Οικονομικών και Ανάπτυξης, την Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων, με την οποία εκφράζει… Περισσότερα »Λουκέτο στο υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στην Αλίαρτο εν μέσω πανδημίας!