Εκβιαστικά τελεσίγραφα στους εργαζόμενους των ΚΕΠ που δίνουν τη μάχη της εξυπηρέτησης των πολιτών μέσα στην πανδημία

Κατέθεσα Αναφορά στη Βουλή με θέμα την ανακοίνωση-καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Επαρχίας Λιβαδειάς (ΣΕΟΕΛ) για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στα ΚΕΠ και τους απαράδεκτους εκβιασμούς της κυβέρνησης.kep logo
Μέσα στην πανδημία, τα ΚΕΠ βρίσκονται αδιάκοπα και με κίνδυνο της υγείας των εργαζομένων στην πρώτη γραμμή της εξυπηρέτησης των πολιτών.
❌ Η κυβέρνηση, όμως, τους μεταφέρει ασταμάτητα νέες αρμοδιότητες, χωρίς να εξασφαλίζει ούτε προσωπικό, ούτε υποδομές, ούτε εξοπλισμό!
❌ Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τους εργαζόμενους είναι το εκβιαστικό email-τελεσίγραφο του κ. Πιερρακάκη, με το οποίο τους ζητά να αναλάβουν νομικές και πειθαρχικές ευθύνες κατά την έκδοση ψηφιακών πιστοποιητικών, ενώ ξέρει πολύ καλά ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει λόγω του απαρχαιωμένου εξοπλισμού!
🔴 Οι εργαζόμενοι δεν μπορούν να είναι υπόλογοι, επειδή η κυβέρνηση και ο Υπουργός θέλουν να ξεφορτωθούν τις δικές τους ευθύνες και παίρνουν ανεφάρμοστες αποφάσεις! Το τελεσίγραφο πρέπει να αποσυρθεί άμεσα!