Αναφορές

kep logo

Εκβιαστικά τελεσίγραφα στους εργαζόμενους των ΚΕΠ που δίνουν τη μάχη της εξυπηρέτησης των πολιτών μέσα στην πανδημία

Κατέθεσα Αναφορά στη Βουλή με θέμα την ανακοίνωση-καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Επαρχίας Λιβαδειάς (ΣΕΟΕΛ) για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στα ΚΕΠ και… Περισσότερα »Εκβιαστικά τελεσίγραφα στους εργαζόμενους των ΚΕΠ που δίνουν τη μάχη της εξυπηρέτησης των πολιτών μέσα στην πανδημία

dikastiria.livadia

Τέλος η αντοχή και η υπομονή για τον δικηγορικό κλάδο

Κατέθεσα Αναφορά στη Βουλή με θέμα την επιστολή που έλαβα από τον Δικηγορικό Σύλλογο Λιβαδειάς για το σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης που αντιμετωπίζει ο κλάδος και… Περισσότερα »Τέλος η αντοχή και η υπομονή για τον δικηγορικό κλάδο

diloseis.star

Αναφορές στη Βουλή

Κατέθεσα Αναφορές στη Βουλή για την έλλειψη εμβολίων, τα προβλήματα του Νοσοκομείου Λιβαδειάς και την αυριανή στάση εργασίας, καθώς και την ανησυχητική αποβιομηχάνιση στο Νομό… Περισσότερα »Αναφορές στη Βουλή

pipelife thiva

Στο δρόμο 70 οικογένειες από το λουκέτο στην PIPELIFE!

Κατέθεσα Αναφορά στη Βουλή προς τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, με θέμα την ανακοίνωση-καταγγελία που εξέδωσε το Εργατικό… Περισσότερα »Στο δρόμο 70 οικογένειες από το λουκέτο στην PIPELIFE!

vamvakoparagogi

Να ενισχυθούν άμεσα οι βαμβακοπαραγωγοί της Βοιωτίας!

Κατέθεσα Αναφορά στη Βουλή προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και τον Υπουργό Οικονομικών, με θέμα την Ανακοίνωση που εξέδωσε το «Συντονιστικό Παραγωγικών Φορέων… Περισσότερα »Να ενισχυθούν άμεσα οι βαμβακοπαραγωγοί της Βοιωτίας!

energeia ananeosimes

Σάρωμα των «μικρών» και στην Ενέργεια: Λουκέτο στις Ενεργειακές Κοινότητες και τα μεγάλα συμφέροντα τρίβουν τα χέρια τους!

Κατέθεσα ως Αναφορά στη Βουλή την Ανακοίνωση των οργανώσεων REScoop.eu, Greenpeace, WWF Ελλάς και Electra Energy, όπου καταγγέλλεται η Κυβέρνηση Μητσοτάκη ως υπεύθυνη για την… Περισσότερα »Σάρωμα των «μικρών» και στην Ενέργεια: Λουκέτο στις Ενεργειακές Κοινότητες και τα μεγάλα συμφέροντα τρίβουν τα χέρια τους!

astynomia apolymanseon

Μετά την Αστυνομία Πανεπιστημίων έρχεται η Αστυνομία Απολυμάνσεων, με κίνδυνο της υγείας των αστυνομικών!

Κατέθεσα ως Αναφορά στη Βουλή την καταγγελία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας (ΕΑΥΒ) σχετικά με την εντολή Χρυσοχοΐδη που υποχρεώνει τους ίδιους τους αστυνομικούς να… Περισσότερα »Μετά την Αστυνομία Πανεπιστημίων έρχεται η Αστυνομία Απολυμάνσεων, με κίνδυνο της υγείας των αστυνομικών!

nosokoma emvoliazei

Τραγική έλλειψη εμβολιαστικών κέντρων στη Φωκίδα!

Κυβέρνηση και Περιφέρεια υποβάλουν σε μεγάλη και αδικαιολόγητη ταλαιπωρία τους ηλικιωμένους συμπολίτες μας στη Φωκίδα που επιθυμούν να εμβολιαστούν κατά του COVID-19. Το μόνο εμβολιαστικό… Περισσότερα »Τραγική έλλειψη εμβολιαστικών κέντρων στη Φωκίδα!

katastima EL.TA.

Η Κυβέρνηση διαλύει τα ΕΛΤΑ προκαλώντας χάος και στη διανομή των συντάξεων!

Ξεκίνησε η εφαρμογή του σχεδίου Μητσοτάκη – Πιερρακάκη για διάλυση των ΕΛΤΑ προς όφελος ιδιωτικών συμφερόντων. Η Κυβέρνηση αφήνει ταχυδρομεία με έναν μόνο διανομέα, απολύει… Περισσότερα »Η Κυβέρνηση διαλύει τα ΕΛΤΑ προκαλώντας χάος και στη διανομή των συντάξεων!

kleisto katastima

Να δοθεί άμεση στήριξη στις επιχειρήσεις της Βοιωτίας!

Κατέθεσα Αναφορά στην Βουλή με θέμα την ανακοίνωση που εξέδωσε στις 25 Ιανουαρίου 2020 το Επιμελητήριο Βοιωτίας, ζητώντας από την Κυβέρνηση την άμεση ενίσχυση των… Περισσότερα »Να δοθεί άμεση στήριξη στις επιχειρήσεις της Βοιωτίας!