Ολομέλεια

olomeleia

Μετά την απορρύθμιση της εργασίας, σειρά έχει η επικουρική ασφάλιση!

Στην ομιλία μου στην Ολομέλεια της Βουλής για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων «Ασφαλιστική Μεταρρύθμιση για τη Νέα Γενιά», επεσήμανα ότι η… Περισσότερα »Μετά την απορρύθμιση της εργασίας, σειρά έχει η επικουρική ασφάλιση!

olomeleia

Η Κυβέρνηση της Ν.Δ. αντί να ολοκληρώσει το Κτηματολόγιο, το παραπέμπει στις καλένδες και εμπλέκει τους πολίτες σε δαπανηρές και χρονοβόρες δικαστικές προσφυγές!

Στην ομιλία μου στην Ολομέλεια της Βουλής για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης «Εκσυγχρονισμός του Ελληνικού Κτηματολογίου, νέες ψηφιακές υπηρεσίες και ενίσχυση της ψηφιακής… Περισσότερα »Η Κυβέρνηση της Ν.Δ. αντί να ολοκληρώσει το Κτηματολόγιο, το παραπέμπει στις καλένδες και εμπλέκει τους πολίτες σε δαπανηρές και χρονοβόρες δικαστικές προσφυγές!

sto vima

«Ο λαός θα σας ανταμείψει με ρεπό διαρκείας…!»

Στην ομιλία μου στην Ολομέλεια της Βουλής για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εργασίας «Για την Προστασία της Εργασίας κ.λπ.», τόνισα ότι η κυβέρνηση δείχνει το… Περισσότερα »«Ο λαός θα σας ανταμείψει με ρεπό διαρκείας…!»

sto vima

Επικοινωνιακά «τρικ» χωρίς στρατηγική για το δεύτερο άνοιγμα του τουρισμού!

Στην ομιλία μου σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης «Θέσπιση, περιεχόμενο και διαδικασία έκδοσης Ψηφιακού Πιστοποιητικού COVID-19», τόνισα ότι… Περισσότερα »Επικοινωνιακά «τρικ» χωρίς στρατηγική για το δεύτερο άνοιγμα του τουρισμού!

nosmosxedio aftodioikisis

«Δημαρχοκεντρικός» και ακραία πλειοψηφικός ο εκλογικός νόμος της Νέας Δημοκρατίας για την Αυτοδιοίκηση!

Στην ομιλία μου στην Ολομέλεια της Βουλής για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών «Εκλογή Δημοτικών και Περιφερειακών Αρχών», επεσήμανα ότι η κυβέρνηση επιδιώκει τον πλήρη… Περισσότερα »«Δημαρχοκεντρικός» και ακραία πλειοψηφικός ο εκλογικός νόμος της Νέας Δημοκρατίας για την Αυτοδιοίκηση!

omilia sto vima

«Πίσω ολοταχώς» και στο Οικογενειακό Δίκαιο, με υπονόμευση του συμφέροντος του παιδιού!

Πριν την ομιλία μου στην Ολομέλεια της Βουλής για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης «Μεταρρυθμίσεις αναφορικά με τις σχέσεις γονέων και τέκνων και άλλα ζητήματα… Περισσότερα »«Πίσω ολοταχώς» και στο Οικογενειακό Δίκαιο, με υπονόμευση του συμφέροντος του παιδιού!

vima olomeleia

Η κυβέρνηση υπονομεύει την προσπάθεια δημιουργίας Επιχειρηματικού Πάρκου Εξυγίανσης στα Οινόφυτα!

Στην ομιλία μου στην Ολομέλεια της Βουλής για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, σχετικά με την Απλούστευση του πλαισίου άσκησης οικονομικών δραστηριοτήτων, αναφέρθηκα… Περισσότερα »Η κυβέρνηση υπονομεύει την προσπάθεια δημιουργίας Επιχειρηματικού Πάρκου Εξυγίανσης στα Οινόφυτα!

omilia sto vima

Ολοκληρώθηκε η ψήφιση του νόμου για τις αθέμιτες εμπορικές πρακτικές στα γεωργικά προϊόντα

Η εισήγησή μου στην Ολομέλεια της Βουλής για την ψήφιση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για τις αθέμιτες εμπορικές πρακτικές στα γεωργικά… Περισσότερα »Ολοκληρώθηκε η ψήφιση του νόμου για τις αθέμιτες εμπορικές πρακτικές στα γεωργικά προϊόντα