Πολλές και ποιοτικές οι εκδηλώσεις σε όλη τη Βοιωτία στο κλείσιμο του καλοκαιριού και παρά την επιθυμία να τις παρακολουθήσω όλες, δυστυχώς ήταν αδύνατο να παραστώ παντού. Ζητώ συγνώμη για την απουσία.
Παρασκευή και Σάββατο η Αλίαρτος φιλοξένησε τα “5α Πολιτιστικά Γυναικεία Γεφυρώματα”, όπου 25 και πλέον Σύλλογοι Γυναικών, μετέφεραν τα ήθη, τα έθιμα και τοπικά προϊόντα από κάθε γωνιά της χώρας μας.
Παρασκευή επίσης τα Χαριτήσια 2026, στον Ορχομενό, τοπικοί χορευτικοί Σύλλογοι, διοργάνωσαν ένα παραδοσιακό γλέντι για όλους.
Χθες, Σάββατο τη σκυτάλη πήρε ο Σύλλογος Γυναικών Αγίου Νικολάου, στη Λιβαδειά που γιόρτασε τα 30 χρόνια από την ίδρυσή του, με αναφορές στο έργο του, την παρουσίαση της ιστορίας του Κάστρου, μία αξιέπαινε εργασία των μαθητών του ΕΠΑΛ Λιβαδειάς, παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια!
Συγχαρητήρια αξίζουν στις προέδρους, τα μέλη των Δ.Σ. και τα μέλη των Συλλόγων που προσπαθούν με προσωπικό χρόνο και πολύ κόπο να δίνουν χρώμα στην καθημερινότητά μας!
Καλή δύναμη με δημιουργικότητα!
