Πολιτική συζήτηση στο Αrt Τv, στην εκπομπή «ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΜΑ» με τον Γ. Βαθιώτη 17-3-2025

🔸️ Ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης Μητσοτάκη δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα πολιτικό τρικ για να κερδίσει χρόνο και να διαχειριστεί εσωκομματικές ισορροπίες.
🔸️ Η κοινωνία βράζει, οι πολίτες διαδηλώνουν και οι αποτυχημένες επιλογές στελεχών συνεχίζονται, με υπουργούς που διαλύουν το ΕΣΥ και ενισχύουν συγκεκριμένα συμφέροντα.
🔸️ Το Κίνημα Δημοκρατίας, αν και νέο, ριζώνει δυναμικά στην κοινωνία και αποτελεί τη μόνη συνεπή δημοκρατική προοδευτική δύναμη.
✅ Προστασία περιοχών Natura – Η κυβέρνηση επιτρέπει δραστηριότητες που υποβαθμίζουν προστατευόμενες περιοχές, αντί να ενισχύει την αειφορία.
✅ Αυθαίρετη δόμηση & πολεοδομικές αυθαιρεσίες – Η έλλειψη ελέγχου οδηγεί σε καταστροφή του περιβάλλοντος και αδιαφανείς εξυπηρετήσεις συμφερόντων.
✅ Χωροταξικός σχεδιασμός για βιώσιμη ανάπτυξη – Απουσία μακροπρόθεσμου σχεδίου που να συνδυάζει ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον και την κοινωνία.